En fantastisk person

Har i en del innlegg nevnt min venninne Ann Kristin. Hun er også søskenbarnet mitt, men vi er blitt mer og mer som gode venninner. Hun er en del år yngre enn meg og for noen år tilbake så var vi ikke så like og opptatt av de samme tingene. Jeg var voksen og brukte hverdag og fritid til å tenke på jobb, familie og store fremtidsutsikter. Mens Ann Kristin da var ungdom og tenkte mest på skole, venner og festing.

Jeg må si at jeg er imponert over hennes nye "jeg". På to år har hun vokst fra flørtete partyjente til en ung og forlovet kvinne som snart skal bli mor. Hun er forlovet med en kurdisk mann og har i den siste tiden, dessverre fått oppleve savnet etter sin kjære hun også. Han har reist tilbake, men de håper på en gjenforening etter den lille har kommet.

Vi har fått flere av de samme interessene & hun er en stor glede for meg i hverdagen. Hun har støttet meg mye igjennom de tunge tidene med savn etter Atnan, opp og nedturer, jobbsøk, møte med hverdagen m.m.


Den dagen jeg ringte å fortalte henne at jeg hadde begynt med hijab, tenkte jeg at hun skulle reagere med å trekke seg litt unna. Eller komme med noen innvendinger. Men nei da!!!
"Flott, vænnen. Du e jo så fin med hijab!!! Støtte dæ uansett æ veit du.!!! " Var svaret jeg fikk.... ;)

 

 


 

 

Og siden den dagen har vi nok kommet enda nærmere hverandre. En utrolig fantastisk person som jeg er så utrolig glad for å ha i livet mitt.

Kjære Ann Kristin;
Tusen takk for,
- at du forstår meg og vet akkurat hva jeg liker og hvordan jeg vil ha ting.
- at du ser meg for den jeg er: uten sminke, uten maske & uten skjoldet mitt...
- at du har funnet veien til hjertet mitt
- at du aldri dømmer meg
- at du er her for meg

*Jeg vil alltid være her for deg *

 


 

 

 

I Motgang Lærer Man Sine Venner Å Kjenne
-
et fint ordtak som passer oss godt vennen ;)
Ann Kristin skriver også en blogg om sin hverdag.
Noen stikkord: forlovet ung kvinne på 21, bor på Inderøy, gravid, venter på sin kjære, venner, familie og
hverdagslige ting.

SJEKK UT BLOGGEN HENNES HER;

http://www.korpan.blogg.no

 
29 kommentarer

ewymarie

07.01.2011 kl.17:47

Så hyggelig gjort å lage et slikt innlegg om en du setter pris på. Ha en fin helg for det fortjener en så fantastisk snill person som deg : )

Korpan

07.01.2011 kl.18:06

Nåå så søt du e Nina! Æ e så sårbar idag at æ byntj å skrik :P Kjæmpe snill e du!

Håpe æ får like my tid t dæ sjøl om æ får unge å. E totalt avhængig av å ha dæ i live mitt.

Kjæmpe kjæmpe gla i dæ snippa!

Korpan

07.01.2011 kl.18:07

Unnskyld.. ment snuppa :P

bærje

07.01.2011 kl.18:12

ååh, så utrolig fint skrevet , Nina :)

Ble skikkelig rørt her æ :)

Dokk e heldig som har hverandre . Ikke mang som e så heldig !

Mrs.Xhaferi

07.01.2011 kl.18:35

ewymarie:Tusen takk :) Ja hun har gjort så utrolig mye for meg, så det skulle bare mangle :) Også vil jeg jo motivere hun til å blogge mer og da trenger hun lesere :) hehehe. En kjempefin helg til deg også <3

Mrs.Xhaferi

07.01.2011 kl.18:43

Korpan:Tnåå pia mi :) Ikke lett med alle hormonan. Æ e så snill fordi du fortjene det ;) Å selvfølgelig ska vi fortsatt få tid sammen fordi om Troy har komme te verden :) Utrolig glad i dæ æ å snuppsi ;) Klæm <3

Helene

07.01.2011 kl.18:54

missxhaferi: Jepp, det er helt sant. Og nå føler jeg at det eneste som hjelper på alt er å slippe alt og bare la det gå. Vi er venner og snakker av og til, og er glad for det, så må ikke være trist lenger. Er så glad for å ha deg, Nina! Du er god <3

Ha en super lørdagskveld :-) Klem fra meg <3

Annette

07.01.2011 kl.19:02

Ja, noen mennesker er helt fantastiske =) Det skulle vært flere av de =)

HA en fantastisk fin helg snuppa, stor klem <3

Mrs.Xhaferi

07.01.2011 kl.19:07

Annette:Du er også en fantastisk person og humørspreder. Skulle ønske jeg hadde truffet deg på en dårlig dag :) En fin helg til deg også sunshine :) klemmer <3

Mrs.Xhaferi

07.01.2011 kl.19:09

bærje:Tusen takk :) Det e godt å ha gode vænna rundt sæ. Det gjør hverdagen så my letter :)

Mrs.Xhaferi

07.01.2011 kl.19:13

Helene:Så bra at du er så sterk :) En så flott jente som deg trenger ikke deppe mer. Ønsker deg en flott helg og du er også kjempego`. Utrolig fint å ha blitt kjent med deg. Klem <3

Mya

07.01.2011 kl.19:27

Åh, så koselig. Er alltid godt med mennesker rundt seg som kjenner deg ut og inn..=)

Oss i Ugleveien

07.01.2011 kl.21:20

Det er så flott å ha slike mennesker rundt seg! =)

07.01.2011 kl.21:34

Utrolig flott med slike venner som tar deg for den du er og at du ikke trenger "pakke" noe inn for å bli godtatt. Godt å ha venner som forstår deg og godt å ha venner som lytter og selvfølgelig være en slik venn tilbake.

Meryem

Helene

07.01.2011 kl.21:45

Sv: takk skjønna<3 jeg mente fredagskveld... som du ser er ikke hodet mitt med for tia :P huff....

Kos deg i kveld :)<3 <3
hei snuppa :) kan du hjelpe meg å velge ny header? hehe. Jeg har fått inn 4 stk. Hjelp til å gi den headeren du liker best en stemme. Need help :)

NorwegianMuslimah

07.01.2011 kl.22:42

MashAllah så fint! Godt med god støtte i en tung hverdag.

Håper InshAllah dere begge får mennene deres hit, og ønsker dere det alle beste for dunya og det neste livet.

Mrs.Xhaferi

07.01.2011 kl.23:28

Mya:Ja det er sant, i allefall når jeg har hatt det veldig vanskelig og vært litt deppa i de siste månedene. Jeg har jo heldigvis Atnan, men noen ganger er det jo litt lettere å snakke ut med en venninne også :)

Mrs.Xhaferi

07.01.2011 kl.23:29

Charlotte:Ja skal se på innlegget ditt nå :) En god natt forresten ;)

Silja

08.01.2011 kl.00:44

Utrolig flott innlegg! :-)

Mrs.Xhaferi

08.01.2011 kl.03:04

Silja:Tusen takk skal du ha :)

Mrs.Xhaferi

08.01.2011 kl.03:10

NorwegianMuslimah:Jazak Allahu Khair søster. Det er bare å smøre seg med tålmodighet, men vi er begge kamplystne på å få mennene våre hit :) Insha Allah. Det beste for dunya & neste livet ditt også søster. Allahu bereket & god natt <3

Mrs.Xhaferi

08.01.2011 kl.03:15

Anonym: Ja er det ikke slik venner skal være? Ta deg for den du er og være ærlig om det er noe som er i veien. Det værste jeg vet er baksnakking og sure mennesker som bruker opp energien min.... Jeg har jo ikke venner som baksnakker meg da.... Fordi de er jo IKKE mine venner ;) Vennskap er så flott og er virkelig en nødvendighet i hverdagen.

Ønsker deg en fin helg Meryem <3 Klem <3

bella

08.01.2011 kl.09:43

Deilig å ha den så god venninne som støtter og man kan dele tanker og følelser med :) det hjelper masse! bra dere har fått så god kontakt i det siste da :) virker som dere har det veldig koselig sammen:-)

Fra tidlige komm;

Tusen takk<3 den kommentaren varma meg veldig!:) Er helt enig, alle trenger menneskekontakt, spesielt nå i vinterstider..da er det ekstra viktig! om du hadde vært her skulle jeg gitt deg en goo klem tilbake :D jeg skal la dogan være i fred nå, så får han selv se hva han vil gjøre ..:-) jeg skal fokusere mot sommer&ferie nå:D

Og jeg skjønner at du har lyst på ferie!! ser ut til at du har mye mer snø enn det vi på sørlandet har ! men snart kommer dagen til både ferie & til du møter Atnan..og det føler jeg på meg ikke er lenge til!! :) blir nok helt fantastisk:D den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves !:-)

ha en super dag snuppa , masse varme klemmer:-)
Så koselig innlegg Det er bra du omringer deg med gode mennesker og at man at de der for deg når det er dårlig, det er bra og betryggende følelse.. Du fortjener det beste, jeg føler jg kjenner ikke deg så godt bare gjennom bloggen din men du virker som en kjempe koselig person som kun har godhet i seg og som fortjener det beste inshAllah, håper å få møtt deg i vrikeligheten en gang inshAllah det hadde vært hyggelig:)

Mrs.Xhaferi

08.01.2011 kl.14:18

bella:Tuuusen takk søte du. Den kommentaren var så utrolig god å få akkurat nå :) Bra du lar Dogan tenke over sitt en stund, så kanskje det blir bedre til sommeren. Jeg trenger nødvendigvis ikke sol og sommer, bare asfalt, 20 varmegrader og Atnan ;) Håper virkelig jeg får holde rundt han snart. Dette begynner å bli umenneskelig :(

En super dag til deg også søta. Gode klemmer fra meg. <3

♥ MARIELL RENATE.

08.01.2011 kl.14:31

sv; Ja hadde vært deilig og reiste bort til et varmere strøk nå ja : )

Mrs.Xhaferi

08.01.2011 kl.14:59

Du er født som en orginal, ikk: Å så rørende kommentar søster og du er så god :) Jeg fortjener kanskje å ha venner som bryr seg om meg. For jeg tar veldig godt vare på andre og har omsorg for mange av mine venner. Alle mennesker fortjener i allefall at noen er glade i dem og støtter dem når livet ikke er så lett.

Hadde vært flott å møtt deg en dag søster, insha Allah :)

Ha en fin dag så lenge :) klem <3

Ida Lyrics

09.01.2011 kl.11:09

ååå så herlig <3

Skriv en ny kommentar

Mrs.Xhaferi

Mrs.Xhaferi

34, Leksvik

Hei, jeg er Nina Amira, gift med Atnan, bor på Fosenhalvøya og blogger om min hverdag. Jeg har opplevd livet på godt og vondt og deler derfor min historie. Jeg og min mann kjemper om kampen for kjærligheten og det å få et liv sammen i Norge. Jeg er muslim, samfunnsengasjert, interessert i interiør, design, kaker- og matlaging.

Kategorier

Arkiv

hits